afbeelding van Stichting Loods4
Stichting Loods 4

Drie cultureel ondernemers, Remon Popelier, Pieter van Boort en Jan-Melle Liscaljet, die onafhankelijk met hetzelfde idee rondliepen moesten alleen elkaar nog vinden, dat toeval bestond. Vanaf 2010 wordt een abstract idee uitgewerkt tot iets concreets, iets wat Flevoland verder op de kaart zet: Een nieuw, uniek festival. Met de toevoeging van een cultuurmarketeer, Olmo van Kranen in 2013 is het kernteam van Stichting Loods4 compleet. 

Stichting Loods4 ambieert de verbindende factor binnen Flevoland te zijn op cultureel gebied. Daarbinnen zetten wij in op participatie, zowel in actieve als reactieve vorm. Het platform faciliteert interdisciplinaire projecten en biedt ruimte aan vernieuwende initiatieven, waarmee hoogwaardige evenementen worden gerealiseerd. 

 

Deze evenementen creëren een gezonde en uitdagende voedingsbodem voor het culturele klimaat binnen Flevoland. Er vindt niet alleen meer talentontwikkeling en talentbehoud binnen de provincie plaats, maar ook een grotere toestroom van buiten de provincie. Dit gaat gepaard met een positieve verandering van het imago van Flevoland en Almere in het bijzonder.

Categorie: 
Podiumkunst
Adres: 
Vooronder 72
Postcode: 
1319 AH
Plaats: 
Almere
Mobiel: 
06 12703702